L’Hospital d’Olot evitarà que més d'un centenar de garrotxins hagin d’anar a Salt per fer-se un TAC

A través d’un conveni amb l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, a partir de mig setembre s’acolliran més d’un centenar de pacients afectats| S’afegirà un professional més al servei que vindrà des del Trueta de Girona

31 d'agost del 2017
Tot i que la CUP ho reclamarà a través d’una moció en el ple municipal d’avui. L’Hospital d’Olot ja ha confirmat que el servei de Tomografia Axial Computaritzada (TAC) s’ampliarà per evitar que aproximadament uns 150 garrotxins hagin d’anar a l’hospital de Salt a fer-se la prova, tenint el servei a Olot.
 
Des del centre sanitari, el seu gerent, Josep Maria Padrosa, ha confirmat que es firmarà un conveni amb l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI), que permetrà, passades les Festes del Tura, afegir una nova persona a l’àrea. “Què necessitem a part de la màquina? Professionals. Aquest és un dels problemes que la sanitat tindrà en el futur. El que hem de fer les organitzacions és crear aliances amb altres institucions”, afirma Padrosa.
 
Des del gener, l’Hospital d’Olot ha treballat per dur a terme aquest pacte amb l’IDI i, fins i tot, ja estava inclòs en els pressupostos d’aquest any. Actualment, el centre garrotxí efectua 2.400 tacs a l’any, a partir d’ara, amb més cobertura, aquesta xifra augmentarà. 
Arxivat a