​La CUP demana que tots els garrotxins puguin fer-se un TAC a l’Hospital d’Olot

Actualment, el servei només és per als pacients del centre i les àrees de Sant Joan i la Vall d’en Bas que depenen de CatSalut, la resta ha d’anar a Salt | El partit presentarà una moció al ple de l’Ajuntament per instar a resoldre el problema

La CUP presentarà la moció aquest dijous en el ple municipal del mes d'agost
La CUP presentarà la moció aquest dijous en el ple municipal del mes d'agost | Martí Albesa
NacióGarrotxa
30 d'agost del 2017
Els pacients dels centres d’atenció primària d’Olot i Besalú, i dels consultoris d’Argelaguer, les Preses, Santa Pau, Sant Jaume, Tortellà, Maià i Montagut, estan obligats a anar fins a Salt per fer-se una Tomografia Axial Computeritzada (TAC), tot i tenir el servei a l’Hospital d’Olot. Això és a causa d’un xoc entre institucions, ja que aquests centres depenen de l’Institut Català de la Salut, mentre que l’equipament olotí respon a CatSalut. Aquesta diferència obliga, avui en dia, a desplaçar-se fins a la localitat gironina per fer-se la prova.
 
Des de la CUP d’Olot es presentarà una moció al ple municipal d’aquest dijous perquè l’Ajuntament de la ciutat mogui fitxa. Tot i que el consistori no té competències, volen que es parli amb els dos organismes per tal de trobar una solució. Els cupaires asseguren que anar fins a Salt suposa, a part del viatge, una pèrdua de temps provocat per les llistes d’espera que hi ha a Santa Caterina. 
Arxivat a