Els guanyadors del programa «Joves i més» comencen una setmana d'experiències ambientals i científiques

Viatjaran fins a Planes de Son, a l'equipament Món Natura Pirineus | És el premi que dona l'Ajuntament d'Olot pel seu esforç acadèmic i implicació a la ciutat

Els 10 joves guanyadors que han marxat cap a les Planes de Son
Els 10 joves guanyadors que han marxat cap a les Planes de Son | Aj. Olot
Redacció
22 d'agost del 2017
Aquest dilluns els estudiants guanyadors del premi “Joves i Més!” han sortit d’Olot en
direcció a Planes de Son. Els 10 joves s’han reunit a la Plaça Clarà on, després de fer-se una fotografia de grup, han pujat a l’autocar que els ha de portar a gaudir d’una fantàstica setmana a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus.
 
Aquest viatge és el premi que dona l’Ajuntament d’Olot a aquests joves de 4t d’ESO amb l’objectiu de potenciar i reconèixer el seu esforç personal en l’àmbit escolar, valorar el seu esperit emprenedor i la coherència i el compromís que demostren envers la ciutat. Aquest, a diferència d’altres premis, no pretén donar un guardó als millors expedients acadèmics, sinó que valora altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat d’Olot.
 
Durant aquesta estada de 5 dies a Les Planes de Son, els nois i les noies, sempre acompanyats d’un monitor, podran gaudir de múltiples activitats de lleure, natura i ciència en el mateix equipament.
Arxivat a