​PIMEC portarà cursos subvencionats a Olot

A través d’un conveni, l’entitat i l’Ajuntament han acordat portar a la ciutat part de l’oferta | Per aquest any ja se n’han programat dos

per NacióGarrotxa , Olot, 7 d'agost de 2017 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El director de la FES, Jordi Calabuig, acompanyat de l'alcalde accidental Pep Berga, en la presentació del conveni. Foto: Aj. Olot


La patronal de les micro, petites i mitjanes empreses (PIMEC), portarà part de la seva oferta de cursos a Olot. D’aquesta manera la ciutat ampliarà les opcions de formació per a treballadors en actiu de la Fundació d’Estudis Superiors, lloc on es duran a terme. A més, aquesta nova oferta serà totalment subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

 
De moment, fins a finals d’any ja s’han programat dos cursos de PIMEC a Olot. El primer serà el 19 de setembre i tractarà les formes de gestionar les xarxes socials. El segon tindrà lloc el novembre i tractarà les habilitats directives i lideratge.

 
Actualment PIMEC es troba impartint cursos a set localitats fora de l’àrea metropolitana de Barcelona com Girona, Tarragona, Lleida, Manresa o Reus. Ara, la FES podrà ampliar la seva oferta formativa que actualment es troba en bona forma: des de principis d’any hi ha hagut més de 400 matriculats en una trentena de cursos. 

 

Participació