​Oix celebra la Festa Major amb Tortellinis i Hora de Joglar

Gegants, màgia, correfoc i concerts ompliran el cap de setmana a la localitat garrotxina | Hi haurà bus gratuït durant la nit de dissabte

Redacció
03 d'agost del 2017
La localitat d’Oix celebra aquest cap de setmana la Festa Major després d’encetar-la la setmana passada. Aquest dissabte i diumenge, però, arriben els plats forts de la festa: concerts, correfoc, màgia, campionat de botifarra i desenes d’activitats per a totes les edats.
 
La nit de dissabte a diumenge es podrà gaudir dels grups Tortellinis i Hora de Joglar que actuaran en el mateix escenari a partir de les dotze de la nit. Una hora abans hi haurà el tradicional correfoc pels carrers del poble. Perquè els garrotxins es puguin desplaçar còmodament fins a Oix, s'han establert busos gratuïts durant la nit de dissabte que sortiran des de l'estació d'Olot i faran parada a La Canya, Sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, Argelaguer, Besalú, Tortellà i Montagut.
 
Els actes, però ja començaran el divendres amb un concert de Nostrats a la plaça major de la localitat a les 22:30h. Dissabte, a les 12 del migdia hi haurà concert de l’Orquestra dels Campaments Musicals 2017 i a posteriori un dinar popular. Durant la tarda s’organitza un campionat de botifarra i un espectacle de màgia per als més menuts.
 
Diumenge, últim dia de festa major, els gegants i cavallets de Montagut sortiran a la cercavila que començarà a dos quarts de dotze. Més tard, hi haurà sardanes i campionat de truc per tancar la festivitat.