​El nou Firal d’Olot comença a construir-se

Les màquines han entrat aquest matí al Firal Petit, on començarà l’obra | En total costarà 3,5 milions d’euros amb un termini d’un any

Les màquines ja s'han instal·lat al Firal Petit, on començaran les obres
Les màquines ja s'han instal·lat al Firal Petit, on començaran les obres | Martí Albesa
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:40h
Aquest dimarts al matí, les màquines han entrat al Firal. És l’inici de l’obra més important que tindrà Olot en aquest mandat. El nou Firal costarà 3,5 milions d’euros i estarà acabat abans de l’estiu de l’any que ve. El passeig actual es convertirà en un espai modern i totalment renovat dissenyat per l’arquitecte local Xevi Bayona, Bach Arquitectes i Lluís Paumé.
 
Les obres es localitzaran, primerament, en el Firal Petit. Durant un mes es tallaran els arbres i es començarà a preparar la zona per soterrar-la uns dos metres. Quan arribin les Festes del Tura els treballs es paralitzaran i no es reprendran fins després de la Festa Major, quan els treballs s’estendran als laterals del passeig fins al Nadal. Entrat el 2018 es començaran les obres a la part central que duraran fins abans de l’estiu, moment en què el nou Firal hauria d’estar acabat.
 

Les màquines ja s'han instal·lat al Firal Petit, on començaran les obres Foto: Martí Albesa

 
L’empresa que duu terme els treballs és Rubau Tarrés, la constructora també va ser la responsable de construir la Plaça Mercat. Va guanyar el concurs on s’hi havia presentat quatre empreses més i se li va demanar comprovacions i proves abans de l’inici de les obres. 
 

«Teixir, cosir i vestir», de Xevi Bayona, Bach Arquitectes i Lluís Paumé pel nou Firal.

 

Imatge virtual del nou Firal d'Olot

 

El nou Firal tindrà una font gegant

Arxivat a