​La Fageda obre la seva granja als menuts

La cooperativa inicia un nova oferta de visites adreçades a mainada de 3 a 8 anys

Redacció
31 de juliol del 2017
Després d’una prova pilot feta l’any passat i de la bona acollida obtinguda, la cooperativa ha decidit incorporar una nova modalitat de visita al seu programa. Es tracta d’obrir la granja de La Fageda als nens i nenes de 3 a 8 anys, perquè acompanyin els vedells i les vaques durant prop de dues hores.
 
“Petits grangers”, aquest és el nom de l’activitat, es realitza tres dissabtes al mes de 3 a 5 de la tarda per a grups tancats i amb un màxim de 10 infants. Aquests disposen de carretons, pales i tota mena d’estris de granja fets a la seva mida. Els “petits grangers” acompanyen el vaquer en les diferents tasques de la granja i assisteixen a la munyida de la tarda, al mateix temps que també poden donar el biberó als vedells. En tot moment, la mainada va acompanyada dels pares.
 
En realitzar-se a la tarda, la granja és tancada al públic i per tant les instal·lacions només s’obren per als “petits grangers” i a les seves famílies. El preu per persona és de 7 euros i inclou una completa degustació de productes. De fet, els infants també es preparen el seu berenar saludable amb productes de La Fageda.