​L’Ajuntament d’Olot durà a terme accions de millora a l'edifici de l'Escola d'Art

Després d’anys de demandes, el consistori no espera a Ensenyament i començarà les obres de forma imminent amb finançament propi | S’arreglarà el teulat i el paviment de les aules | Costarà més de 60.500 euros i hi ha el compromís de la Generalitat per a l'any que ve

Es restaurarà el taulat i el paviment de les aules
Es restaurarà el taulat i el paviment de les aules | Martí Albesa
NacióGarrotxa
28 de juliol del 2017
L’Ajuntament d’Olot posa fil a l’agulla a una necessitat que feia anys que es demanava cobrir: la restauració de l’edifici de l’Escola d’Art. Tot i que no hi haurà subvenció del Departament d’Ensenyament per aquest 2017, el consistori ha decidit començar les obres aquest mes d’agost per tenir-ho a punt per l’inici de curs. Des de la Generalitat, però, hi ha el compromís que de cares el 2018 es finançarà un nou paquet de millores.
 
Els treballs consistiran en arreglar el teulat i el paviment de les aules. Se substituiran teules trencades de la coberta i s’arreglarà el terra de l’edifici uniformant-lo. El pressupost total per dur a terme aquestes millores és de 60.772 euros.
 
La intenció és continuar millorant l’equipament olotí amb noves actuacions. Falta trobar el finançament necessari per dur a terme una segona fase que, de moment, té el compromís de la Generalitat de cara a l’any que ve. “Probablement s’assumiran més qüestions de seguretat, com el sistema elèctric, i nosaltres continuarem renovant paviments, actualitzant serveis i fins i tot en un algun moment determinat haurem de plantejar-nos canviar els tancaments de l’escola”, ha explicat l’alcalde Josep M. Corominas.
Arxivat a