Carles Puigdemont visita la Garrotxa

El president de la Generalitat ha estat rebut als ajuntaments de Tortellà i Sant Joan les Fonts | Ha posat en relleu la història tortellanenca com a metàfora de la Catalunya actual

Desenes de ciutadans han rebut Puigdemont a Tortellà
Desenes de ciutadans han rebut Puigdemont a Tortellà | Martí Albesa
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:08h
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dimecres la Garrotxa. Ho ha fet en dos punts de la comarca: Tortellà i Sant Joan les Fonts.

Ben d’hora, ha estat rebut a l’Ajuntament de Tortellà on ha tingut benvinguda amb molts ciutadans que el volien saludar. Dins el consistori, Puigdemont ha firmat el llibre de la vila i ha adreçat unes paraules als assistents a l’acte on ha comparat la història de Tortellà amb el moment actual del país: “Quan observes la història de Tortellà sempre hi ha hagut una voluntat de persistir i fer front als desafiaments de la geografia, les comunicacions i els conflictes”. El president Puigdemont també ha recordat que, encara que Tortellà sigui un poble “demogràficament petit", aquest "no ha renunciat a res” i que això era una metàfora de com “servir al futur del país”. 

Carles Puigdemont ha visitat una fàbrica del municipi tortellanenc i després s’ha dirigit a Sant Joan les Fonts on també ha estat convidat a una empresa de Begudà i a l’Ajuntament. 
 

Puigdemont també ha visitat una empresa de Begudà Foto: Martí Albesa