​Olot acull joves en situació social vulnerable en un camp de treball a la ciutat

En col·laboració amb el Casal dels Infants de Barcelona, una vintena d’adolescents faran tasques comunitàries durant una setmana | Es tracta d’una activitat que ja fa tres anys que es repeteix i que, segons els organitzadors, ajuda a valorar la vida dels participants

20 de juliol del 2017
L’Ajuntament d’Olot i el Casal dels Inants de Barcelona tornen a donar-se la mà. Ho fan per tercer any consecutiu en l’organització d’un camp de treball a la capital de la Garrotxa dirigit a joves en situació social vulnerable. L’estada dura una setmana i és una oportunitat per als adolescents de descobrir nous entorns i posar valor a la seva vida amb tasques comunitàries.
 
Del 21 al 28 de juliol una vintena de joves ajudaran a la neteja i manteniment dels aiguamolls de la Moixina i la restauració del Molí dels Escoltes. Són tasques que, segons el director de Relacions Institucionals del Casal dels Infants, Enric Canet, per a ells són “fonamentals” i que “els ajuden moltíssim”.
 

Mar Roca, regidora de Joventut, amb Enric Canet, del Casal dels Infants. Foto: Pau Masó


Des de l’Ajuntament d’Olot ja fa tres anys que s’organitza un camp de treball amb l’entitat barcelonina. “Són joves amb experiències vitals molt fortes. Venir a Olot els permetrà veure que també tenen coses a aportar i explicar”, diu Canet.
 
El Casal dels Infants és una entitat que ajuda a més de 6.000 infants, adolescents i famílies a l’any. La seva tasca es distribueix en diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona: els barris del Besós-Maresme, La Mina, el Raval, Sant Roc o Llefià. 
Arxivat a