El Drac del Carme d'Olot «salta i balla» dissabte i diumenge

Dies i hores de la cercavila i ball del Drac, el Pollastre i el Conill

El Drac del Carme ballarà dissabte i diumenge
El Drac del Carme ballarà dissabte i diumenge | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:42h
Dissabte al vespre balla el Drac del Carme. En motiu de la vigília de la festivitat de la Mare de Déu del Carme, el barri olotí enceta la seva festa. Els actes començaran a les sis de la tarda amb la cercavila del Drac, el Pollastre, el Conill i els conillets pels carrers del centre d'Olot. A dos quarts de deu del vespre, tindrà lloc una ballada de sardanes a la plaça del Carme que anirà seguida del ball del Drac i del Pollastre. A les onze de la nit, dins l'església carmelitana, s'interpretarà el tradicional cant de la Salve.

Diumenge, dia de la patrona, tornaran a ballar el Drac i el Pollastre quan acabin les sardanes a partir de dos quarts de deu de la nit. A les onze, es repetirà el cant de la Salve. A més, a dos quarts de dotze del migdia tindrà lloc una missa solemne.

La festa acabarà dilluns a les nou del vespre amb el ball del Conill i els conillets a la plaça del Conill. Faran la dansa, després de les sardanes. El ball del Drac i del Pollastre és un acte destacat dins el calendari estiuenc de la ciutat que ja forma part de les tradicions olotines.
 

GALERIA DE FOTOS Festes del Carme 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a