Olot preguntarà els seus comerciants amb una enquesta per descobrir les necessitats del sector

Els comerços de la ciutat podran respondre en un formulari virtual que els enviarà l’Ajuntament | L’objectiu és aconseguir una fotografia del comerç de la ciutat i poder dur a terme accions concretes

Actualment a Olot hi ha 450 comerços
Actualment a Olot hi ha 450 comerços | Martí Albesa
Nació Garrotxa
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:52h
L’Ajuntament d’Olot vol conèixer a fons el comerç de la ciutat. Després d’analitzar el sector industrial i engegar una enquesta per descobrir la situació laboral a la comarca, Dinàmig Garrotxa suma un nou àmbit on posar la lupa. A través d’un qüestionari, l'entitat municipal vol recollir necessitats, dades, opinions i accions a millorar del sector comercial per poder dur a terme accions concretes.
 
L’anàlisi es farà a través d’una enquesta online que l’Ajuntament enviarà personalment a cada comerciant de la ciutat. En total es preguntaran 450 comerços i hi haurà temps de respondre fins al divendres 14 de juliol. L’Associació de Comerciants d’Olot col·laborarà en el procés assessorant i ajudant les botigues. Una vegada recollides totes les dades, l’Ajuntament presentarà els resultats i estudiarà possibles millores.
 
Actualment a Olot hi ha 261 comerços al centre de la ciutat i 189 als barris. Entre altres sectors, un 25% del total es dediquen al món de la moda, un 23% a l’alimentació, un 18% a la llar i informàtica i un 9% són fleques i pastisseries.  
Arxivat a