Els bombers troben el cos sense vida del veí d'Olot desaparegut a Castellfollit de la Roca

L'han localitzat a la punta de la cinglera de la localitat garrotxina | Un helicòpter i 8 dotacions s'han desplaçat fins al lloc dels fets

NacióGarrotxa
05 de juliol del 2017
Actualitzat el 06 de juliol a les 0:22h
Els Bombers i Mossos d’Esquadra han confirmat que han trobat el cos sense vida del veí d'Olot desaparegut des d’aquest dimecres al matí a Castellfollit. Un agent fora de servei ha trobat el cadàver a la punta de la cinglera de la localitat garrotxina. Els equips de recerca havien activat l’alarma a les cinc de la tarda i desplaçat vuit dotacions terrestres i un helicòpter per trobar el desaparegut. 
 
Durant la tarda, s'ha resseguit els dos costats de la cinglera, pel riu Toronell i Fluvià, on s'han trobat objectes personals i una peça de roba de la víctima. Això ha permès continuar la recerca fins entrada la nit. Els equips d'emergència havien establert un punt de control al cementiri del poble que s'ha dissolt a les 23 h després de trobar el cadàver del desaparegut, segons ha informat Olot Televisió. Des de les xarxes socials s’havia fet una crida a la ciutadania que volgués sumar-se a la recerca.