La Cup d’Olot captarà voluntaris pel referèndum

La formació ha organitzat una assemblea oberta amb la intenció de fer una crida als ciutadans que vulguin fer campanya per guanyar el plebiscit | El grup polític assegura aquest «ha de ser l'últim estiu que Catalunya resta dins l'estructura de l'estat espanyol»

NacióGarrotxa
05 de juliol del 2017
La Cup d’Olot busca voluntaris per guanyar el referèndum. La formació ha organitzat pel proper divendres una assemblea oberta on es convoca totes aquelles persones interessades a col·laborar en una campanya a favor del “sí”. Serà a les set de la tarda al Casal Cívic d’Olot, els antics jutjats.
 
El grup municipal detalla en un comunicat que la convocatòria es fa amb l’objectiu “de sumar esforços per a la mobilització més important dels i les que volem guanyar la independència”. La Cup també especifica que “caldrà explicar a tothom perquè volem la independència, i perquè votarem “sí””. En el mateix comunicat de premsa, els cupaires assenyalen que aquest estiu ha de ser “l’últim amb una Catalunya dins l’estructura de l’estat espanyol”. 
 

Cartell de la campanya de captació de voluntaris Foto: Cup Olot

Arxivat a