Tret de sortida als espectacles de circ a Olot

A partir d’aquest dimecres la ciutat viurà cada setmana de juliol una actuació diferent a la plaça de Braus| En total seran quatre espectacles en un mes

Aquest dimecres comencen els espectacles a la Plaça de Braus
Aquest dimecres comencen els espectacles a la Plaça de Braus | Martí Albesa
NacióGarrotxa
04 de juliol del 2017
A partir d’aquest dimecres 5 de juliol, Olot dona el tret de sortida als espectacles de circ a la ciutat. La proposta que s’inclou dins la programació d’estiu La Cua del Drac i és gratuïta, es durà a terme a la plaça de Braus cada dimecres de juliol. Durant un mes hi passaran quatre actuacions de companyies diferents, en una de les activitats d’estiu que més públic reuneix.
 
Aquest dimecres, a partir de les 19:30, hi haurà l’actuació de la companyia Lurrak Antzerkia. Quatre acròbates, quatre músics i un pallasso posaran en escena un espectacle de circ contemporani que explica la història d’una rebel·lió en una fàbrica. Equilibris i acrobàcies aèries es combinen amb comèdia per reivindicar la tradició obrera.
 
A partir de les 18:30 h, ja s’obriran les portes de la plaça de Braus d’Olot perquè el públic pugui anar agafant lloc. Durant l’hora prèvia a l’espectacle el pallasso Pere Hosta entretindrà els assistents.
 
La resta de propostes del circ a Olot seran els dimecres 12, 16 i 26 de juliol. Una roda de la mort, acrobàcies en altura i malabarismes són elements que es podran veure en les propostes de circ que aterraran aquest estiu a la capital de la Garrotxa. 
 

Consulta tota la programació de la Cua del Drac 2017

Arxivat a