La Vall d’en Bas dona el tret de sortida a desenes d’activitats d’estiu

El municipi ha programat concerts, sessions esportives, cinema a la fresca, gimcanes i tot tipus de propostes familiars | La 17a edició dels Concerts d’Estiu portarà 8 espectacles en diferents indrets de la Vall

NacióGarrotxa
03 de juliol del 2017
Actualitzat el 06 de juliol a les 15:59h
Amb l’arribada del juliol, la Vall d’en Bas dona el tret de sortida a la seva programació d’activitats d’estiu. Enguany se n’han preparat més d’una vintena. Estan pensades per a tots els públics, des dels més petits fins als més grans, i per a tots els gustos: esportives, musicals, lúdiques, etc.
 
Un dels plats forts de la programació són els Concerts d’Estiu que enguany arriben a la 17a edició i que presenten 8 actuacions musicals repartides en diferents indrets del municipi. Cada cap de setmana de juliol s’oferiran diverses propostes gràcies a l’Associació Musical de la Vall d’en Bas, entre elles el Liceu a la Fresca amb la res retransmissió de l’Òpera il trovatore de Giuseppe Verdi.
 
Per primera vegada, s’han programat una sèrie d’activitats esportives que giren entorn de classes de gimnàs dins l’aigua, Zumba, ioga i sessions d’entrenament funcional. També s’han pensat propostes familiars com una ruta nocturna teatrelitzada pel nucli de Sant Esteve d’en Bas, una gimcana en família, un espectacle de màgia o cinema a la fresca. 
 

Presentació de les activitats Foto: Aj. Vall d'en Bas