03
de juliol
del
2017
La setena edició de la Ruta de Tapes d’Olot va finalitzar la setmana passada amb més de 15.000 tapes servides. La iniciativa ha tornat a inaugurar l’estiu a la ciutat amb un recorregut de 20 establiments i amb nous tastets. El públic olotí ha estat el protagonista d’aquesta edició, però segons l’organització, aquest 2017 han augmentat els visitants de la comarca d’Osona que han travessat Bracons per venir a degustar les tapes olotines.
Entre els establiments que participen en la ruta, el públic ha escollit tres guanyadors amb les votacions que han emès després de tastar totes les tapes. Els guanyadors han estat l’Hostal del Sol, amb el Cebiche de fuet d’Olot, el bar El Celler, amb Milfulls de vieires amb carpaccio de peu de porc, i el bar l’Ansat, amb Thalassa: Llaüt de sabors de la Mediterrània. En aquesta edició s’ha suprimit el jurat professional, i ha estat el públic el que ha escollit les tres millors tapes.
Entre els establiments que participen en la ruta, el públic ha escollit tres guanyadors amb les votacions que han emès després de tastar totes les tapes. Els guanyadors han estat l’Hostal del Sol, amb el Cebiche de fuet d’Olot, el bar El Celler, amb Milfulls de vieires amb carpaccio de peu de porc, i el bar l’Ansat, amb Thalassa: Llaüt de sabors de la Mediterrània. En aquesta edició s’ha suprimit el jurat professional, i ha estat el públic el que ha escollit les tres millors tapes.
La tapa de l'Hostal del Sol ha estat la més votada Foto: AHG