educació

Comença el Fòrum Educa’t 2017 a la Garrotxa

Durant dos dies l’Institut La Garrotxa d’Olot reunirà més d’un centenar de professors garrotxins | La innovació educativa serà l’eix central de la 22a edició de l’Escola d’Estiu | Per primera vegada es realitzarà un Edcamp per compartir aprenentatges i experiències entre professionals

per NacióGarrotxa, 3 de juliol de 2017 a les 09:00 |
Carles Fiter
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d’aquest dilluns i fins al dimarts l’Institut La Garrotxa d’Olot viurà una vegada més la trobada entre professors garrotxins més important de la comarca. Durant dos dies més d’un centenar de professionals de l’educació es trobaran en el Fòrum Educa’t per aprendre i compartir mètodes educatius.
 

El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa, amb col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació d’Olot i el Consell Comarcal, organitza una cita que enguany girarà entorn de la innovació. Aquesta temàtica es tractarà des de tres blocs diferents. El primer, “Educació en Majúscules”, comptarà amb una conferència del director de la Fundació Bofill, Jaume Bofill; la presentació de diversos projectes; i una taula rodona. El segon bloc, “Educació i KM0”, servirà per conèixer iniciatives de la comarca; i en el tercer apartat, “Educació més enllà de les aules”, s’hi realitzarà el primer EdcampGarrotxa, una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges sense guions establerts ni dinàmiques concretes, on els participants decideixen de què parlar.
 
El programa complet del Fòrum Educa’t 2017 es pot consultar a la pàgina web del Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa i a la pàgina web de l’IME. 

 

Participació