Una setmana més de restriccions al túnel de Bracons

Al tall d’un carril sentit Vic s’hi suma el tancament nocturn de la via durant tres nits| És la segona setmana consecutiva amb talls

NacióGarrotxa
02 de juliol del 2017
Actualitzat el 03 de juliol a les 7:24h
Túnel de Bracons
Túnel de Bracons | Adrià Costa
Es repeteix i s’empitjora la situació de restriccions al túnel de Bracons. Després d’una setmana amb obres i el tall d’un carril sentit Vic, s’hi suma el tancament nocturn de la via durant tres nits. Tot plegat durarà una setmana, des d’aquest dilluns 3 de juliol fins al divendres 7, un dels dos carrils de la marxa direcció Osona quedarà tallat a la circulació, i les nits de dilluns, dimarts i dimecres la via estarà tancada al trànsit. L’horari de les restriccions de nit seran de 22 h a 6 del matí.
 
És la segona setmana consecutiva amb restriccions al túnel garrotxí i un dels períodes més llargs d’aquest any. En total hauran estat gairebé 15 dies d’afectacions que van començar el dilluns 27 de juny amb la instal·lació d’una nova canal d’evacuació de filtracions. Durant aquest mes de juliol està previst que Ajuntaments, Consell Comarcal i la Direcció General de Carreteres es reuneixin per tractar la situació.