El gironí Carles Mas és el cinquè fitxatge de la Unió Esportiva Olot

Arriba atret per la «professionalitat» del club i «el projecte de proximitat» que s’està construint El central té 24 anys i ja és a la Garrotxa després de desvincular-se del Girona | L’últim mig any ha jugat cedit al Gavà on ha acumulat minuts a Segona Divisió B

Marc Mas presentat a l'Estadi Municipal d'Olot
Marc Mas presentat a l'Estadi Municipal d'Olot | Pau Masó
29 de juny del 2017
El central Carles Mas, nascut a Banyoles i de 24 anys, és el cinquè reforç de la Unió Esportiva Olot de cara a la temporada que ve a Segona B. El jugador ha estat presentat aquest dimecres a l’Estadi Municipal on ha assegurat que ve a la Garrotxa atret per “la professionalitat” i “el projecte de proximitat” que engega el club per a la Segona Divisió B. Mas ha assegurat que pot adaptar-se perfectament al joc de Martín Posse: “Sóc un central contundent però, si l’entrenador m’ho demana, també tinc sortida de pilota”.
 
El banyolí arriba a la Garrotxa després de desvincular-se del Girona, club que l’ha vist créixer, i que ara, amb l’ascens a Primera Divisió, s’han reduït les possibilitats d’arribar al primer equip. Mas ha jugat durant l’últim mig any cedit al Gavà a Segona Divisió B, on ha disputat 12 partits i ha marcat un gol. El banyolí es va lesionar a principis de la temporada passada i no va poder tornar als terrenys de joc fins a principis del 2017. El central també ha tingut minuts a Segona A amb el Girona, on la temporada 2015-16 hi va disputar 6 partits i fa dos anys, 10 més.
 

Mas amb el director esportiu, Sergi Raset, i el vicepresident esportiu, Dionís Cros. Foto: Pau Masó

 
Carles Mas se suma als fitxatges dels també defenses Roger Barnils i Jordi Masó, i als extrems Ivan Guzman i Pedro del Campo. El secretari tècnic de la Unió Esportiva Olot, Sergi Raset, ha assegurat, durant la presentació de Mas, que es busca completar la posició de central amb una quarta peça sub-23.
 
Èric i Sergió se’n van
 
El jove olotí Èric Vilanova i el davanter veneçolà Sergio Álvarez són baixa a la Unió Esportiva Olot. Vilanova es desvincula del club per primera vegada després de dos ascensos i ser un dels jugadors amb més projecció de l'entitat. Sergio ha trencat el contracte amb el club després d’una magnífica temporada a Tercera Divisió on ha marcat 14 gols sent un dels jugadors claus per a l’ascens. 
Arxivat a