L’extrem Iván Guzman és el tercer fitxatge de la Unió Esportiva Olot per al curs que ve

Amb 26 anys, el jugador barceloní ha jugat a Segona Divisió B amb el Sant Andreu, l’Hospitalet i recentment amb el Badalona | El club ha anunciat la continuïtat de 9 jugadors

Presentació d'Iván Guzman a l'Estadi Municipal
Presentació d'Iván Guzman a l'Estadi Municipal | David Planella
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:17h
Iván Guzman s’ha convertit en el tercer fitxatge de la Unió Esportiva Olot per a la temporada que ve a Segona Divisió B. Nascut a Badalona, Guzman ha disputat 110 partits a la divisió de bronze amb el Sant Andreu, l’Hospitalet i el Badalona, últim equip amb el qual va jugar la temporada passada. Les lesions no li han permès dur a terme una temporada regular amb el conjunt barceloní, on ha jugat 22 partits, 12 com a titular, i ha marcat un gol. 
 

Guzman trepitjant la gespa de l'Estadi Municipal Foto: David Planella


Es tracta d’un extrem dret de 26 anys amb tècnica i velocitat que es va formar al planter de l’Atlètic de Madrid i que també pot jugar d’interior. Guzman també ha vestit amb el Manlleu i El Sant Rafel d’Eivissa a Tercera Divisió. 
 
9 continuïtats de la plantilla que va aconseguir l’ascens

La Unió Esportiva Olot ja ha anunciat la renovació de 9 jugadors de la plantilla de Tercera Divisió. Són el porter Xavi Ginard, els defenses José Martínez, David Bigas i Albert Blázquez, els extrems Alfredo, Dembo i Kike, i els davanters Uri Santos i Marc Mas. 

El club també té la voluntat de renovar els migcampistes Héctor Simón i Roger Vidal. Faltarà per determinar el futur de Micaló, Escudero, Banús, Èric Vilanova i Sergio Àlvarez. 
Arxivat a