El central osonenc Roger Barnils és el segon reforç de la Unió Esportiva Olot

L’exjugador del Llagostera i el Prat, té experiència a la categoria de bronze i a la Segona Divisió A | Tito Malagón i Albert Quintanas, les primeres baixes

Barnils presentat a l'Estadi Municipal.
Barnils presentat a l'Estadi Municipal. | David Planella
Nació Garrotxa
15 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:41h
Roger Barnils, de 23 anys i nascut a Seva (Osona), és el segon reforç del projecte de la Unió Esportiva Olot per a la pròxima temporada a Segona Divisió B. Després del fitxatge de Jordi Masó, Barnils arriba a la Garrotxa amb experiència a la Segona B on va jugar la temporada passada amb l’AE Prat, equip que ha baixat aquest curs a la Tercera Divisió.

L'osonenc assegura que és un jugador "defensiu" i que "jugarà allà on el posi l'entrenador". Explica que tenia altres ofertes però n va dubtar en escollir l'Olot: "Feia temps que seguia l'equip de la Garrotxa i quan em va fer l'oferta va ser una prioritat". 
 
Es tracta d’un central o pivot defensiu que destaca pel seu físic, el joc aeri (1,91m) i la sortida de pilota. Barnils de ben jove va fer el salt al Manlleu on va arribar al primer equip amb el qual va disputar una promoció d’ascens per pujar a Segona B. També ha passat pel filial del Sevilla i el Llagostera, on va jugar a Segona Divisió A.

Malagón i Quintanes, les primeres baixes

El club també ha fet oficial les dues primeres baixes de cara a la temporada que bé. Són l'extrem Tito Malagón i el porter Albert Quintanas. Malagón va arribar a mitja temporada durant el mercat d'hivern i no ha tingut un gran protagonisme dins l'equip. Per altra banda, el porter gironí tampoc ha gaudit de regularitat i ha estat durant tot el curs el porter suplent. 
Arxivat a