Vehicles clàssics solidaris aquest cap de setmana a Olot

Oncolliga Girona i Motor Antic Garrotxa organitzen diumenge la segona trobada d’automòbils antics | El recinte Firal acollirà una diada que recollirà fons per als malalts de càncer

Imatge de la primera trobada l'any 2016
Imatge de la primera trobada l'any 2016 | Oncolliga
NacióGarrotxa
14 de juny del 2017
Aquest diumenge 18 de juny, l’esplanada del recinte Firal d’Olot s’omplirà de cotxes clàssics amb un objectiu solidari. Oncolliga Girona i Motor Antic Garrotxa organitzen per segon any consecutiu la Trobada Solidària de Vehicles Clàssics a la comarca.
 
L’objectiu d’aquesta concentració és recollir fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i les seves famílies. Per això, tots els participants que portin el seu vehicle aquest diumenge hauran de fer un donatiu de 10 euros que anirà íntegrament a la causa.
 
Durant tot el matí, l’espai estarà obert al públic i es podrà visitar l’exposició de vehicles. S’oferirà esmorzar popular a tots els participants i es convidarà als assistents a comprar números pel sorteig que es farà al migdia. Alguns dels regals que se sortejaran són lots de productes de neteja per a cotxes, menús a diferents restaurants de la Garrotxa i dues entrades per anar a veure el Barça.
 
Les inscripcions estan obertes a tothom i aquell que tingui un vehicle clàssic i vulgui col·laborar a la trobada pot inscriure’s al correu electrònic [email protected]
 

Cartell 2a Trobada Vehicles Clàssics a Olot Foto: Oncolliga

Arxivat a