L’Open Santi Silvas reuneix aquest cap de setmana els millors tenistes nacionals en cadira de rodes

Se celebrarà des del dijous 15 fins al diumenge 18 a les instal·lacions del Club Natació Olot amb 16 jugadors nacionals | Prendran protagonisme les activitats dirigides als més joves | Com a novetat hi haurà una exhibició de tennis per a cecs

Open Memorial Santi Silvas
Open Memorial Santi Silvas | Martí Albesa
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:55h
Un any més, torna a disputar-se un dels esdeveniments esportius més importants i esperats de la Garrotxa. L’Open Sant Silvas de tennis en cadira de rodes es disputarà del 15 al 18 de juny a les instal·lacions del Club Natació Olot. Enguany hi participaran 16 jugadors nacionals i s’hi podrà veure el millor tennis en cadira de rodes.
 
En aquesta edició l’Open impulsat des de la Fundació Tommy Robredo, ha volgut posar l’accent a la tasca educativa i per això més de 500 alumnes de diferents centres educatius de la comarca visitaran les instal·lacions del campionat. A més, durant els mesos previs a la prova, l’organització va entrar a diverses aules de la Garrotxa per donar a conèixer als alumnes el tennis en cadira de rodes.
 

Les intal·lacions del CN Olot acullen l'Open olotí. Foto: Martí Albesa 


Una de les principals novetats d’aquest any serà una exhibició de tennis per a cecs. El dissabte a les 12 h tindrà lloc una mostra de com és possible jugar a tennis sense tenir visió. Una altra de les novetats serà el sorteig del campionat, que es farà a les instal·lacions del Club Natació Olot el dia abans de l’inici de la competició (dimecres a les 18 h).
 
L'objectiu de la Fundació Tommy Robredo és promoure l'esport adaptat. La principal activitat és l'Open Santi Silvas, però també desenvolupen altres activitats com un projecte educatiu a les escoles. A més, també tenen una escola de tennis i col·laboren amb altres certàmens com el Catalunya Amputee Football Experience que es va celebrar a Bosc de Tosca l’any passat.
Arxivat a