Martín Posse: «Intentarem que la gent se senti identificada amb el club»

L'argentí ha estat presentat aquest matí a l’Estadi Municipal juntament amb qui serà la seva mà dreta, Pablo Rotchen | El nou entrenador de la Unió Esportiva Olot arriba amb la idea de practicar un futbol atractiu amb «la millor plantilla de la zona»

Martín Posse amb la bufanda de l'Olot
Martín Posse amb la bufanda de l'Olot | Pau Masó
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:58h
El nou entrenador de l’Olot, Martín Posse, ha estat presentat aquest dilluns a l’Estadi Municipal d’Olot. L’argentí ha trepitjat per primera vegada la gespa d’Olot i en roda de premsa ha donat detalls de la nova etapa del club a Segona Divisió B.
 
Posse ha destacat que arriba motivat pel repte que suposa jugar a la categoria de bronze i l’ha valorat com un projecte “molt bonic”. L’entrenador argentí ha deixat clar que la proposta és "formar un equip amb gent de la zona” i que això permeti als aficionats “sentir-se identificats amb el club”.
 

Pablo Rochen, Joan Agustí, Martín Posse i Sergi Raset Foto: Pau Masó


El substitut de Ramon Maria Calderé, aposta per un futbol atractiu, tot i les exigències de la categoria. “Intentarem que l’Olot sigui el màxim competitiu i atractiu. La nostra idea és que sigui un equip protagonista amb la pilota en una categoria molt difícil”, ha afirmat Posse. L’exentrenador de la Pobla de Mafumet ha afegit que té “una filosofia basada en la possessió i la valentia, però també en tenir cap”.
 
Pablo Rotchen, el segon
 
Martín Posse no arriba sol a Olot, ho fa acompanyat de Pablo Rotchen, exjugador i companys de vestidor a l’Espanyol. Els dos han estat tres anys a la banqueta de la Pobla de Mafumet i arriben junts a la capital de la Garrotxa.
 
Pel que fa a la resta d’equip tècnic, el mateix Posse ha dit que “hi ha gent molt professional al club que fa anys que està fent molt bé la seva feina i se’ls respectarà”. En la roda de premsa de presentació, el director esportiu del club, Sergi Raset, també ha afirmat que es vol donar continuïtat a la feina ben feta d’alguns membres de la banqueta de l’Olot.
 
Arxivat a