12 obres garrotxines opten als Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona

Hi participen un total de 43 projectes repartits en cinc categories diferents | Enguany se celebren els 20 anys dels guardons, on la Garrotxa sempre hi ha estat present

09 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:09h
La Garrotxa serà més que present en l’última edició dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona. Dotze obres garrotxines són finalistes d'un total de 43. Els premis s’entregaran aquest divendres a la tarda en un acte obert a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona. Fins a 91 projectes es van presentar per optar a algun dels premis de les 5 categories: Arquitectura, Interiors, Paisatges, Efímers i Més 10 (obres de més de deu anys d’antiguitat).
 

Presentació dels Premis d'Arquitectura de Girona a l'Ajuntament d'Olot Foto: Pau Masó


Entre les obres garrotxines seleccionades hi ha cases particulars, espais privats o públics i muntatges de l’última edició del Lluèrnia. La restauració del volcà Croscat de Martirià Figueres i Joan Font, la casa a cel obert de Les Preses d’Arnau Vergés, Quatre làmpades de Saló d’unparelld’arquitectes, o Ens ha sortit rodó de Bungalove SL, són alguns dels projectes garrotxins que han quedat finalistes.
 
20 anys de premis
 
Aquest 2017 els Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona compleixen 20 anys. La Garrotxa ha estat present en totes les edicions des del 1997. Es tracta d’una de les comarques amb més participació, ja que de les 600 obres que s’han presentat en aquestes dues dècades, 86 han estat de la Garrotxa; només 15 d’aquests han estat premiats i 23 han estat finalistes.