Més de 260 activitats ompliran l’estiu a Olot

Circ, música i tot tipus de propostes formen part de la programació de la Cua del Drac 2017 | Un Scape Room a la Moxina, titelles a les places i una festa Holi són les novetats d’enguany | Des del mes de juny fins al setembre la capital de la Garrotxa oferirà activitats per a tota la família

El cicle de circ omplirà la Plaça de Braus cada dijous
El cicle de circ omplirà la Plaça de Braus cada dijous | Martí Albesa
09 de juny del 2017
L’estiu a Olot serà més lúdic que mai. La programació d’activitats d’estiu La Cua del Drac ofereix més propostes que mai en un dels estius més lúdics a la ciutat. En total són 263 activitats programades al llarg dels quatre mesos d’estiu amb espectacles de circ, música en directe, exposicions, titelles i tot tipus de propostes per a tota la família.
 
Aquest 2017 hi ha quatre novetats. La primera, són els espectacles de titelles a les places: cada dijous a partir del mes de juliol diversos espais públics del centre de la ciutat acolliran espectacles per al públic infantil. La segona novetat, és l’Scape Moxina, una activitat inspirada en els jocs de pistes, a la qual els participants tindran 60 minuts per resoldre una sèrie d’enigmes per escapar-se dels paratges de la Moixina. La tercera és una festa Holi al centre d’Olot on els joves podran participar en una de les tradicions més conegudes de l’Índia. Per últim, també s’estrenarà un concurs de talents que esdevindrà un cop per setmana a la Plaça Catalunya.
 
Circ i música, dos propostes consolidades
 
Durant els quatre mesos de programació de la Cua del Drac no fallaran propostes consolidades com el circ o la música. Cada dijous la plaça de Braus acollirà pallassos, acròbates i malabaristes que any rere any han fet pujar el llistó de les actuacions. Pel que fa a la programació musical, el Cornamusam, l’Ofolk d’estiu, actuacions al Firal i la Música al Parc dels diumenges formen el principal gruix d’espectacles de música en directe. 
 

Consulta tota la programació de la Cua del Drac 2017