Cursos sobre pràctiques innovadores en educació durant l’estiu a Olot

La classe inversa, el bullying o l’artteràpia són alguns dels temes que tractaran les 7 sessions que ofereix la FES | Des d’aquest mes de juny fins a l’agost està previst que hi participin un centenar de persones

07 de juny del 2017
La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot posa les pràctiques educatives innovadores com a epicentre de la nova edició dels Cursos d’Estiu. En total seran 7 sessions amb diferents temàtiques que tenen l’objectiu de formar i introduir noves metodologies entre els professionals de l’educació. Des del 28 de juny fins al 18 d’agost l’espai de Can Monsà, al carrer Fontanella d’Olot, esdevindrà la seu dels cursos.
 
La classe inversa, on l’alumne estudia a casa i a l’aula es fa una sessió pràctica o grupal, serà una de les temàtiques més destacades d’aquest estiu. També es tractaran aspectes com el bullyng o l’artteràpia durant els 2 mesos que duraran les sessions.
 

Jordi Calabuig, director de la FES, a la presentació dels cursos Foto: Pau Masó


Jordi Calabuig, director de la FES, assegura que enguany es fan “més curos que mai” amb l’objectiu d’”anar a buscar aquelles necessitats que tenen, sobretot, els centres de primària i secundària”. Calabuig assegura que els cursos “intenten renovar” les maneres de treballar a l’aula. El director de la Fundació d’Estudis Superiors assegura que, en el cas del bullynig, s’ha demanat des de les escoles tractar la temàtica per “aprendre a dominar les situacions”.
 
La Universitat de Girona i de Vic col·laboren en uns cursos que són reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Tothom qui vulgui inscriure’s a les sessions ho pot fer entrant a fes.olot.cat.
Arxivat a