La Garrotxa acull per primera vegada les Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic

Des de dijous fins dissabte, la Vall d’en Bas serà la seu de la cita més important del món paisatgístic català | Es portaran a terme una vintena de conferències sobre temes vinculats amb el patrimoni cultural i natural

Presentació de les III Jornades Nacionals sobre Patrimoni Etnològic a Can Trona
Presentació de les III Jornades Nacionals sobre Patrimoni Etnològic a Can Trona | Pau Masó
06 de juny del 2017
Per primera vegada, les Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic se celebraran a la Garrotxa. Serà la primera ocasió que marxaran de l’àrea de Barcelona per anar a la Vall d’en Bas, al Centre Cultural de Can Trona. Des del dijous 8 fins al dissabte 10 de juny hi haurà una vintena de conferències que giraran al voltant del patrimoni natural i immaterial de Catalunya.
 
Aquest 2017 se celebrarà la tercera edició d’unes jornades organitzades per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. Diversos investigadors i gestors del patrimoni natural català parlaran i debatran de qüestions nacionals i locals.
 
La primera i segona edició de Les Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic es van celebrar el 2007 i 2010 respectivament. Posar sobre la taula qüestions d’actualitat que afecten àmbits del paisatge, la cultura i la natura, és el seu principal objectiu. Des de les jornades també es busca un punt de trobada i formació dels agents i professionals del sector. La inscripció a les terceres jornades etnològiques és gratuïta i oberta a tothom. 
 

Consulta la programació de les Jornades