Jordi Masó és el primer fitxatge del nou projecte de l’Olot a Segona Divisió B

El lateral dret gironí arriba del Llagostera, on hi ha jugat els últims 6 anys | Amb 24 anys, ha disputat dues temporades a Segona Divisió A i quatre a la Segona B

Masó amb el director esportiu, Sergi Raset, i el vicepresident esportiu Dionís Cros
Masó amb el director esportiu, Sergi Raset, i el vicepresident esportiu Dionís Cros | David Planella
06 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 12:12h
La Unió Esportiva Olot comença a construir el nou projecte esportiu dues setmanes després de pujar a Segona Divisió B. Ho fa amb el primer fitxatge de la segona era del club a la categoria de bronze: Jordi Masó. Es tracta d’un lateral dret de 24 anys provinent de la Unió Esportiva Llagostera, equip on ha jugat els últims 6 anys.

Amb el conjunt gironí, Masó ha disputat dues temporades a Segona Divisió A i quatre més a Segona Divisió B. En totes dues categories, ha estat un jugador titular disputant la majoria de partits cada any. Es tracta d’un lateral que es pot adaptar a les dues bandes i que destaca per la seva intensitat al terreny de joc.
 

Els primers tocs de pilota de Masó a l'Estadi Municipal en la seva presentació Foto: David Planella

 
Format al Girona, Jordi Masó va entrar al Llagostera provinent del Barça B, equip amb qui va disputar una temporada. Al club empordanès, Masó hi ha viscut gran part de la seva trajectòria futbolística amb 178 partits jugats. El passat mes passat, el jugador nascut a Fontcoberta, no va renovar amb l’entitat que l’ha vist créixer i ha preferit provar nous reptes amb l’Olot. 
 
Esperant l’entrenador
 
L’Olot segueix buscant entrenador després del comiat de Ramon Calderé. L’adéu de l’entrenador tarragoní ha deixat un buit a la banqueta que encara no té nom. Des del club es treballa per aconseguir lligar el màxim exponent del nou projecte olotí a la Segona Divisió B. Trobar entrenador és el primer objectiu que es marca l’entitat abans d’anunciar més fitxatges. 
Arxivat a