Estiu d’obres a la ciutat d’Olot

L’Ajuntament destinarà 325.000 euros en un pla de millora de voreres i asfaltatge que començarà el juny i acabarà a l’agost | En total seran una desena d’actuacions concentrades al centre de la ciutat i abans de l’inici de la remodelació del Firal

Imatge d'obres al carrer Serra Ginesta
Imatge d'obres al carrer Serra Ginesta | Pau Masó
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:17h
Falta poc perquè arribi l’estiu i a Olot l’estació anirà acompanyada amb un paquet d’obres. La capital de la Garrotxa viurà dos mesos amb una desena d’actuacions, principalment, al centre de la ciutat. La majoria es recullen en el pla anual de voreres i asfaltatge que enguany té un pressupost de 325.000, un 10% més que l’any passat.
 
- Avinguda Morrot: s’asfaltarà aproximadament mig quilòmetre, des de l’escola fins a la plaça del barri.
 
- Carrer Verge de Fàtima: Es farà un accés per a vianants més ample i s’asfaltarà tot el traçat. Es reubicaran els arbres a un sol costat de la via.
 
-  Carrer Valls Nous: Enderroc de la casa de Can Saus aquesta setmana. Remodelació de l’espai amb una nova plaça i zona per a vianants.
 
- Zona d’Els Closells: Des d’aquesta setmana el passeig dels Desemparats estarà tallat al trànsit i el carrer Marià Jolis també tindrà restriccions. S’habilitarà doble sentit al carrer Verge Fàtima. Tot plegat, amb l’objectiu de millorar la connexió del carril bici.
 
- Ronda de les Fonts: S’acabarà la vorera i s’asfaltarà el carrer.
 
- Carrer Joaquim Masmitjà: obra important al barri de Sant Francesc on s’asfaltarà la via.
 
- Avinguda Aragó: Una de les vies més abandonades de la zona de la plaça Estrella. S’asfaltarà de nou tot el seu traçat.
 
- Carrer de Bolós: S’asfaltarà des del Firalet fins als Reis Catòlics. És la via on s’ubicarà el mercat setmanal un cop començades les obres del Firal.
 
- Passeig dels Desemparats: s’asfaltarà la via.
 
- Carrer Ribes de Freser: s’asfaltarà tot el seu traçat. 
Arxivat a