Ramon Calderé deixa la Unió Esportiva Olot

El tècnic tarragoní es desvincula de l’entitat garrotxina per assumir «nous reptes professionals» | Marxa després d’una temporada completa amb l’ascens a 2a B i el títol de Tercera Divisió

Ramon Calderé durant la celebració de l'ascens a 2aB
Ramon Calderé durant la celebració de l'ascens a 2aB | Martí Albesa
NacióGarrotxa
03 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Ramon Maria Calderé deixa de ser l’entrenador de la Unió Esportiva Olot. Així ho ha fet saber el club en un comunicat públic aquest dissabte al matí. Calderé marxa per iniciar “nous reptes professionals ”. L’entrenador de 58 anys vol aconseguir el seu somni d’entrenar a Segona Divisió A amb un altre club que no sigui l’Olot.
 
Des del club olotí, la intenció era donar continuïtat al projecte d’enguany: “el club ha respectat la seva decisió, malgrat que la idea era de donar continuïtat al projecte un cop assolit l’objectiu”, s’afirma al comunicat. Segons el diari l’Esportiu, Calderé té sobre la taula dues opcions: marxar a l’estranger o formar parella amb Tíntin Màrquez dirigint un equip de 2a A. 
 
Calderé se’n va després d’una temporada completa amb l’Olot on ha guanyat el seu setè títol de Tercera Divisió i ha aconseguit el quart ascens de la seva carrera com a entrenador. 
   
Arxivat a