Anna Barnadas és la nova portaveu d’ERC a Olot

Aquest divendres ha estat presentada com a nova líder del partit republicà a la capital de la Garrotxa | Manel Mitjà serà el nou regidor d’Esquerra a l’Ajuntament

Anna Barnadas és la nova portaveu del grup municipal d'ERC a Olot
Anna Barnadas és la nova portaveu del grup municipal d'ERC a Olot | Martí Albesa
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:43h
La renúncia de Pere Gómez com a portaveu i regidor d’Esquerra Republicana a Olot, ha originat canvis en els càrrecs de la formació. Aquest divendres, Anna Barnadas ha estat presentada com la nova portaveu del partit, agafant el relleu de Gómez al capdavant del grup olotí.
 
Barnadas, nascuda a Olot el 1969, és llicenciada en Biologia i màster en gestió ambiental en l’àmbit municipal. Va entrar a formar part d’ERC Olot fa tres anys; un any després de la seva arribada al partit, va ser escollida número 2 de la formació a les eleccions municipals del 2015, fet que li va permetre entrar com a regidora a l’Ajuntament d’Olot, on exerceix el càrrec des de fa dos anys.
 
Manel Mitjà, nou regidor
 
La formació republicana també ha fet públic que Manel Mitjà serà el relleu de Pere Gómez com a regidor a l’Ajuntament d’Olot. Mitjà va participar en les últimes eleccions del 2015 com a número 6 de la llista d’ERC. La formació republicana ha seguit l’ordre de la llista electoral per escollir el nou regidor al consistori olotí. Mitjà, llicenciat en Geografia i Història i treballador d’Hisenda, formarà part dels cinc membres que actualment té ERC a l’Ajuntament d’Olot. 
 
Arxivat a