Dos mesos de restriccions a la zona d'Els Closells d’Olot

La zona propera al carrer Pou del Glaç es veurà afectada a causa de la reordenació del carril bici| El tram final del carrer Marià Jolis i l’inici del passeig del Desemparats quedaran tallats | S’habilitarà un doble sentit al carrer Verge de Fàtima

La zona dels Closells on s'efectuaran les obres durant dos mesos
La zona dels Closells on s'efectuaran les obres durant dos mesos | Pau Masó
02 de juny del 2017
Actualitzat el 05 de juny a les 9:17h
A partir del proper dilluns 5 de juny, la zona dels Closells, pròxima al carrer Pou del Glaç, quedarà restringida al trànsit durant dos mesos. La part inicial del passeig dels Desemparats, propera al mas d’Els Closells, i el tram final del carrer Marià Jolis, quedaran totalment tallats.
 
Els veïns de la via dels Desemparats hauran d’accedir a casa seva a través de la ronda Montolivet, el camí estret sobre l’aparcament dels cinemes. No es permetrà l’accés per aquesta via als vehicles de més de 3,5 tones
 

El camí per on hauran d'accedir els veïns del barri dels Desemparats Foto: Pau Masó


Per altra banda, el carrer Sant Josep de Calassanç serà de baixada i s’habilitarà un doble sentit al tram de Verge Fàtima més proper a la Plaça Catalunya, entre Calassanç i el carrer Notari Nonet Escubós.
 
Les obres consistiran a connectar el bici carril del carrer Marià Jolis amb el que segueix del carrer Pou del Glaç. Es tracta d’un petit tram que permetrà millorar la seguretat viària de la zona. Actualment a la ciutat d’Olot hi ha 10 quilòmetres urbans habilitats per a bicicletes. 
 

Mapa de la reordenació viària que comença dilluns Foto: Ajuntament Olot