«La Grada» vol marcar el primer gol del possible ascens de l’Olot

Una «fanzone» al Torín serà el lloc de trobada durant tot el matí de diumenge i les hores prèvies al partit | S’ha preparat un dinar popular, música en directe i concursos per a tota l’afició vermella

Presentació dels actes de diumenge a la fanzone de l'Olot
Presentació dels actes de diumenge a la fanzone de l'Olot | Pau Masó
26 de maig del 2017
Sortir a jugar amb un gol a favor, això és el que vol aconseguir la Grada d'Animació de la Unió Esportiva Olot de cares a diumenge. Les hores prèvies del partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a Segona Divisió B contra l’Sporting B, seran vermelles gràcies a la “fanzone” que ha organitzat l’afició al Torín d’Olot. Aquest dijous, Ajuntament, club i afició han presentat tota la programació de la diada futbolística. 
 
Des de les 11 del matí i just abans del partit, l’afició farà pinya amb desenes d’activitats. Els actes seguiran sense parar amb música en directe, un programa especial de Ràdio Olot, un dinar popular i una rua fins al camp. A més hi haurà sortejos de productes locals durant el dinar, degustació de botifarra amb mongetes tot el matí, passejades en poni i jocs per als infants.
 
Mia Corominas, alcalde d'Olot, ha animat a tota la ciutat a participar dels actes organitzats de des l'afició olotina: "Demano que tota la ciutat es mobilitzi ja que el futbol porta el nom d'Olot i aquest cap de setmana el podem fer més gran". Per la seva banda, Marc Olivas, representant de la Grada d'Animació, ha remarcat que els actes de diumenge són "per a la ciutat d¡Olot" i que "oportunitats com aquesta es donen molt poques vegades". 
 

L'esplanada del Torín és on s'instal·larà la fanzone de l'Olot Foto: Martí Albesa

 

Moments abans de l’hora del partit (18 h), l’afició iniciarà una rua des del Torín fins a l’Estadi Municipal que recorrerà tot el carrer Bisbe Serra i l’avinguda Sant Joan les Abadesses. Un cop al camp, s’espera la millor entrada de la temporada amb l’objectiu de superar els 3.000 espectadors, que rebran els jugadors olotins amb centenars de banderetes vermelles.
 
On es farà la possible celebració?
 
En cas de pujar a 2a Divisió, el club i l’Ajuntament d’Olot no volen avançar masses detalls, però sembla que es traslladarà la celebració al centre de la ciutat. Encara pendent de confirmació oficial, els que jugadors, cos tècnic i directius podrien ser rebuts per les autoritats de la ciutat hores després del partit a l’Ajuntament.
 
Els aficionats olotins poden comprar les entrades pel partit de diumenge de forma anticipada. El club ha establert diferents punts de venda per la ciutat amb entrades a 6 € (socis) o 12 € (no socis). Els restaurants Norton, Eko, Setrill i l’Estadi Municipal són els establiments on es poden comprar les entrades i els tiquets per al dinar de l’afició. També es podran adquirir entrades a les mateixes taquilles de l’Estadi el dia del partit a un preu de 15 €.

El club olotí busca aquest diumenge el segon ascens de la seva història a Segona Divisió B. Després de guanyar a Gijón per un gol d'avantatge, l'equip confia en fer realitat el somni. Els olotins ja es van proclamar campions de Tercera Divisió fa dues setmanes i ara volen completar un curs rodó amb el principal objectiu: l'ascens. 
Arxivat a