El Consell Comarcal de la Garrotxa serà la seu de l'Agència Tributària de Catalunya a Olot

El servei preveu posar-se en marxa el pròxim mes de setembre | Ocuparà la planta baixa de l’equipament garrotxí

NacióGarrotxa
23 de maig del 2017
El Consell es troba situat al carrer Onze de Setembre d'Olot
El Consell es troba situat al carrer Onze de Setembre d'Olot | Andreu Oliveras
El Consell Comarcal de la Garrotxa, situat al carrer Onze de Setembre d'Olot, serà el lloc on s’instal·larà la nova seu de l’Agència Tributària de Catalunya. S’adequarà la planta baixa de l’edifici garrotxí per encabir-hi les oficines del servei i atenció al públic de l’Agència. Així ho va aprovar el passat ple del Consell Comarcal de la Garrotxa celebrat la setmana passada.
 
La nova oficina comptarà amb 4 treballadors que seran recaptats entre la plantilla que actualment treballa com a registradors de la propietat. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins el desplegament que està portant a terme l’administració catalana a tot el país.
 
El model d’oficina serà compartit, és a dir que no tindrà funcions plenes com altres punts de l’ATC a capitals de província però que complirà l’objectiu de guanyar capil·laritat territorial i reforçar el model de relació entre les administracions tributàries catalanes millorant la proximitat dels serveis de l'Agència al contribuent, amb tasques d'atenció i assessorament als ciutadans. Es tractarà d’una de les 12 oficines d’aquest tipus que s’obriran a tot Catalunya. També se n’obriran 14 més que seran amb funcions plenes.
 
Les tasques que portarà a terme l’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Olot seran d’atenció, informació i assessorament. També gestionarà, comprovarà, liquidarà i recaptarà impostos propis de l’agència com aquells cedits per l’Estat (Transmissions Patrimonials, Actes Jurídics Documentats, Successions i Donacions). Entre d'altres, l'agència també portarà a terme la recaptació executiva de multes de trànsit o els deutes amb els ajuntaments.
Arxivat a