Tot a punt per a una nova Ruta de les Tapes a Olot

La principal novetat és l’increment de trenta cèntims en el preu de cada tapa | A partir del 26 de maig es podrà gaudir de 20 propostes gastronòmiques de diversos establiments de la ciutat | La cinquena edició del Tapòdrom a la Sala Torín inaugurarà la Ruta

Una de les tapes que es podran degustar aquest any
Una de les tapes que es podran degustar aquest any | Martí Albesa
16 de maig del 2017
Actualitzat el 17 de maig a les 18:59h
A partir del divendres 26 de maig i durant un mes, torna a Olot una nova edició de la Ruta de les Tapes. Enguany s’han inscrit una vintena d’establiments que oferiran una tapa acompanyada d’un quinto a un preu de 2,8 euros. De fet, el preu és la principal novetat: s’incrementa 30 cèntims respecte l’any passat.
 
Segons l’Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, entitat organitzadora, l’increment es deu a la rellevància que ha pres un esdeveniment que any rere any ha mostrat molta participació i èxit, arribant aquest 2017 a la setena edició. Algun dels establiments també han argumentat que el cost d’elaborar la tapa ha augmentat cada any.
 

Presentació de la setena Ruta de Tapes a Olot Foto: Martí Albesa


També augmenta el nombre de caselles a segellar. Si fins ara eren sis, aquest any els participants necessitaran 8 segells per aspirar a algun dels premis que se sortejaran al final de la Ruta de les Tapes que serà el 25 de juny. Enguany, també es reserva el dret a votar la millor tapa a aquelles persones que completin tot el recorregut, d’aquesta manera l’organització vol que la gent que voti, ho faci amb un criteri general.
 
El Topòdrom, l’acte que inaugura la Ruta

Aquest any es repeteix el Tapòdrom, l’acte que inaugura la ruta el divendres 26 de maig a la Sala Torín. Consisteix en una degustació de totes les tapes que participen en la corresponent edició amb música en directe i sortejos per a tots els participants. Durant la celebració del Topòdrom hi haurà un concurs d’Instagram on els usuaris podran optar a premis de la marca que enguany patrocina la Ruta.
 
Aquest 2017, la iniciativa gastronòmica prèvia a l’estiu vol superar-se i trencar la xifra de les 12.000 tapes servides de l’any passat. Un objectiu que no serà molt difícil, ja que any rere any la Ruta de les Tapes ha pres més rellevància a la ciutat i s’ha convertit en un acte social on participen tot tipus de col·lectius. 
 

Consulta totes les tapes i establiments de la Ruta de les Tapes 2017

Arxivat a