700 castellers ompliran la plaça Major d’Olot aquest diumenge

La capital de la Garrotxa acollirà la trobada de colles de Girona on participaran 7 grups | Es podran veure castells de 8 i actuacions simultànies

17 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:38h
Aquest diumenge Olot es convertirà en la capital gironina del món dels castells. La capital de la Garrotxa concentrarà fins a 700 castellers a la sisena Trobada de Colles Castelleres Gironines que se celebra un cop cada any. La plaça Major viurà una jornada inèdita amb 7 colles vingudes de diverses poblacions de la demarcació.
 
La diada començarà a les 11 del matí amb la rebuda de les colles participants de la mà de l’alcalde de la ciutat, Mia Corominas. A partir d’aquí començarà una jornada castellera que s’allargarà fins a les 15 h on es podran veure castells de 8 i actuacions simultànies.
 

Pedro de Haro, president de l'entitat olotina, a la presentació de la trobada castellera Foto: Aj. Olot


Pedro de Haro, president dels Xerrics d’Olot, ha explicat que la colla olotina participarà amb el seu castell màxim, el 4 de 7 amb agulla, que va ser descarregat per primera vegada l’octubre de l’any passat. “Serà una gran diada castellera que reunirà centenars de castellers i situarà Olot en el centre casteller gironí d’enguany”, ha explicat Haro.
 
Fins a la Garrotxa s’hi desplaçaran colles veteranes com els Marrecs de Salt o la Colla Castellera de Figueres, i també altres grups més joves com els Vailets de l’Empordà, els Minyons de Santa Cristina, els Esperxats del Pla de l’Estany i els Castellers de les Gavarres. En finalitzar la jornada castellera totes les colles participants es reuniran en un dinar popular de germanor. 
Arxivat a