Tres olotins creen una aplicació per a l'organització de festes i esdeveniments

Sota el nom de «Whoopee» l’eina permet organitzar una trobada de forma ràpida i senzilla | De moment s’ha llançat la versió Android i entrat l’estiu estarà disponible per a IOS

Els tres creadors de Whoopee a la Fira 4YFN de Barcelona
Els tres creadors de Whoopee a la Fira 4YFN de Barcelona | Whoopee
NacióGarrotxa
12 de maig del 2017
Actualitzat el 15 de maig a les 8:57h
Una aplicació mòbil que permet organitzar i gestionar esdeveniments, festes i trobades, aquesta és l’eina que han llançat tres joves olotins sota el nom de Whoopee, que significa "festa" en anglès. El projecte va néixer a partir de les dificultats que tenien tots tres en el moment d’organitzar-se per sortir de festa o trobar-se. Van veure que no hi havia cap tipus d’aplicació amb una finalitat semblant, així que van decidir fer-la realitat.
 
Tots tres van començar a idear l'aplicació el mes de febrer del 2016 i des del març d'aquest any ja està disponible per a telèfons Android, s'espera que entrat l'estiu es pugui trobar per a IOS. Amb un any els impulsors van aconseguir tenir la seva idea entre les mans i començar a difondre el projecte.

A través d’un funcionament molt simple l’usuari pot crear un esdeveniment públic o privat i convidar amics o coneguts. Per apuntar-s’hi els usuaris només han de demanar accés, un cop el propietari de l’esdeveniment els hi dona, poden descobrir els detalls i la ubicació. Els usuaris poden confirmar l'assistència i veure qui anirà a l'esdeveniment, a més l’aplicació també permet crear un xat amb tots els convidats. 
 
Abans de llançar l'aplicació, els creadors van portar l'aplicació al Mobile World Congress celebrat el passat mes de febrer a Barcelona. Durant una setmana van participar en la secció emergent del congrés de telefonia mòbil anomenada 4YFN, on es reuneixen les empreses més joves. Els creadors olotins asseguren que va ser una experiència molt positiva on van poder contactar amb altres empreses i relacionar-se amb experts del món de la telefonia mòbil. Actualment es troben en una fase de difusió, estan buscant empreses que apostin pel seu projecte i poder donar a conèixer l'aplicació al màxim d'usuaris possible.