Olot torna a obrir aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana per a la selectivitat

Els estudiants podran fer-ne ús l’últim cap de setmana de maig i els dos primers de juny|S’oferiran sales per a grups i altres amb silenci per concentrar-se fins a les 12 de la nit

Els estudiants podran utilitzar les aules fins les 12 de la nit
Els estudiants podran utilitzar les aules fins les 12 de la nit | Martí Albesa
NacióGarrotxa
15 de maig del 2017
Després de la bona rebuda de la iniciativa durant el mes de gener, Can Monsà tornarà a obrir portes durant les setmanes prèvies a la selectivitat (13,14 i 15 de juny) i també pel període d’exàmens universitari. Els estudiants podran utilitzar gratuïtament les aules del carrer Fontanella durant tres cap de setmana: l’últim de maig i els dos primers de juny. 

Els horaris d’obertura d’aquest servei seran els divendres de 20 a 24 h, i els dissabtes i diumenges de 15 a 24 h. S’oferiran espais d’estudi en silenci per aquelles persones que vulguin treballar individualment i altres sales per a grups. Can Monsà busca ser una oferta complementària i, fins i tot, alternativa a la Biblioteca Marià Vayreda: no és un espai de consulta, sinó que la proposta vol posar a disposició dels estudiants, un lloc d’estudi amb un ampli horari durant períodes determinats.
 
Aquest any, durant els últims tres caps de setmana de gener, es va obrir per primera vegada l’espai. La valoració que en van fer els estudiants va ser positiva i l’Ajuntament no ha dubtat en repetir-ho. Una setantena d’usuaris van fer ús de les sales d’estudi durant el gener, principalment van ser universitaris (54%) i alumnes de batxillerat i cicles formatius (28%).
 
Uns 1.200 garrotxins estudien actualment a les universitats catalanes i 190 estan fent un Màster o Doctorat. A la selectivitat d’enguany a Olot es presentaran uns 200 estudiants que se sumen als 600 que estudien cicles o a altres centres de la ciutat com l’Escola Oficial d’Idiomes, Escola d’Adults, UNED o el Consorci de Normalització Lingüística. 
Arxivat a