Un «Room Escape» al Teatre Principal d’Olot aquest divendres

L’espectacle «Escape Show» converteix el teatre en un joc on el públic haurà d’aconseguir escapar a través d’enigmes, proves i preguntes

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:47h
Aquest divendres 12 de maig a les 21 h, el Teatre Principal d’Olot presenta una proposta inèdita fins ara a la ciutat i que converteix el públic en el principal protagonista. “Scape Show” és una obra teatral que transforma el teatre en un joc on el públic ha d’aconseguir escapar “per no morir”. A través d’enigmes, proves i preguntes l’espectador ha d’aconseguir salvar la seva vida en un espectacle interactiu.
 
Una presentadora i sis actors són els protagonistes del show que té un format de late night amb música i audiovisuals. L’obra està inspirada en els actuals “Room Escape”, uns jocs d’enginy que van arribar a Catalunya l’any 2012 i que tanquen al participant en una habitació, de la qual ha d’aconseguir sortir-ne amb un temps determinat utilitzant el seu enginy.
 
Les entrades per “Scape Show” ja estan a la venda a Can Trncheria o a la pàgina web d’Olot Cultura, i van dels 5 als 16 euros.