La Unió Esportiva Olot es proclama campiona de Tercera per cinquè cop a la seva història

L’equip de Calderé guanya al Castelldefels per 5-0 i s'emporta el títol matemàticament a falta d’una jornada per acabar la lliga | Els jugadors i membres del club han celebrat la fita amb els aficionats a un Estadi Municipal que ha explotat d’eufòria amb el final del partit | Els garrotxins posen ara el punt de mira en el play-off d’ascens que es disputarà d’aquí dues setmanes

Moments de celebració del títol
Moments de celebració del títol | Isaac Planella
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:16h
Per cinquena vegada a la història del club i després de quatre anys, la Unió Esportiva Olot és campiona de Tercera Divisió. Els olotins s’han assegurat el primer lloc de la taula a falta d’una jornada per acabar la lliga guanyant el Castelldefels per un clar 5-0. Els homes de Calderé han culminat una temporada brillant on han estat 21 jornades líders amb un partit rodó que ha permès celebrar el títol a casa. Just després del xiulet final de l’àrbitre, el públic de l’Estadi Municipal ha envaït el camp per festejar la fita.
 
El Castelldefels no ha pogut fer res per evitar que l’Olot es proclamés campió, els homes de Miki Carrillo han patit una golejada on Marc Mas s’ha coronat amb un hat-trick arribant als 30 gols aquesta temporada. El gran partit d’Héctor Simón i també Albert Quintanas, titular a causa d’una lesió de Xavi Ginard, han completat un enfrontament rodó que posa punt final a la temporada a l’Estadi Municipal.
 

L'Olot s'ha proclamat campió amb una golejada al Castelldefels Foto: Isaac Planella

 
Cinc títols de tercera en 28 temporades
 
Són cinc els títols de Tercera que l’Olot ha aconseguit en tota la seva història en les 28 temporades que hi ha disputat. L’any 1956 es va proclamar per primer cop campió de la categoria amb 56 punts; el 1967 i 1983 es va repetir la gesta, i el 2013 es va aconseguir el quart campionat en una temporada que es recordarà per l’ascens històric a 2a Divisió B. Aquest 2017 l’Olot s’ha proclamat campió amb 80 punts, una xifra que supera les puntuacions dels anteriors campionats.
 
A l’Olot li queden dues setmanes abans d’iniciar el play-off d’ascens a Segona Divisió B. Claderé podrà preparar amb tranquil·litat l’eliminatòria que es sortejarà el dilluns 15 de maig sense haver de pensar en l’últim partit de lliga contra el Manlleu, on els osonencs podrien jugar-s’hi la categoria. Serà el 20 o 21 de maig quan els garrotxins disputaran la sisena fase d’ascens de la història del club.
 
Arxivat a