Comença el període per demanar els ajuts de menjador i transport escolar a la Garrotxa

Hi ha temps fins al 31 de maig i la convocatòria s’adreça als alumnes de P3 fins a 4t d’ESO | S’espera que més famílies puguin accedir al programa gràcies a la rebaixa del llindar per part de la Generalitat

1.191 alumnes utilitzen aquest curs el servei de transport a la Garrotxa
1.191 alumnes utilitzen aquest curs el servei de transport a la Garrotxa
Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:18h
A partir d’aquest dilluns 8 de maig s’inicia el període de sol·licitud dels ajuts de menjador i de desplaçament amb el transport escolar pel curs 2017-18 a la Garrotxa. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretaria del centre educatiu de l’alumne i a la pàgina web del Consell Comarcal de la Garrotxa. El termini s’allarga fins al 31 de maig i els alumnes olotins han de presentar la documentació al Consell Comarcal, mentre que els estudiants de la resta de la comarca han de fer-ho al mateix centre on estudien.
 
La novetat de cara al curs 2017/2018 és que, degut a la rebaixa en el llindar econòmic establert a les bases aprovades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es preveu que més famílies puguin accedir a aquests ajuts escolars.
 
Per atendre i donar resposta a qualsevol persona s’ha organitzat una atenció personalitzada als centres educatius. Diversos tècnics del Consell Comarcal es traslladaran a les escoles en uns horaris i dies determinats per atendre i resoldre els dubtes de les famílies. El Servei d’Educació situat a la seu del Consell també atendrà a les persones que ho necessitin de dilluns a divendres, de 8 a 15 h, i la tarda de dilluns, de 16 h a 19 h; o bé, trucant al telèfon 972 27 49 98 o bé enviant un correu electrònic [email protected].
 
Durant aquest curs, a la garrotxa, s’han transportat 1.191 alumnes i s’han ofert ajudes de menjador a 1.203 escolars. 
 

Consulta el Tríptic informatiu dels ajuts pel curs 2017-2018