Més de 1.500 infants gaudiran de l'«Activa l’Estiu» a la Garrotxa

Enguany s’aposta per presentar la programació únicament en format digital | Ja s’ha iniciat el període d’inscripcions en algunes de les activitats | S’amplien les brigades de joves gràcies a l’èxit dels anys anteriors

08 de maig del 2017
L’estiu cada vegada és més a prop i la Garrotxa es prepara per viure’l a través de tot tipus d’activitats per a infants i joves. Més de 1.500 participants s’apuntaran enguany a les activitats que es recullen a la guia “Activa l’Estiu”. Són desenes de propostes que van dels 0 als 18 anys i que engloben un gran ventall d’opcions com esports, lleure, art, llengües o informàtica, entre altres.
 
És el dotzè any consecutiu que es publica la guia d’activitats d’estiu que organitzen els pobles de la comarca, el Consell Comarcal, diferents entitats i iniciatives privades. Enguany, la principal novetat és que no s’ha editat la guia en paper, sinó que s’ha apostat per presentar-la en format digital. Es pot trobar a la pàgina web de les administracions locals o al portal de l’Institut Municipal d’Educació. Aquests mateixos organismes han habilitat diverses còpies de consulta en format paper per a qui no tingui accés a Internet.
 

Presentació de la guia Activa l'Estiu Foto: Pau Masó


Des de fa sis anys el Consell Comarcal és el responsable de la gestió dels casals comarcals que enguany s’organitzen a 6 municipis garrotxins i que acullen uns 250 participants. Una de les iniciatives que es presenten a escala comarcal són les Brigades Joves, es tracta d’una iniciativa que busca la col·laboració dels adolescents per portar a terme tasques arreu de la comarca. L’any passat es van inscriure 215 participants i enguany s’espera que s’incrementi a causa de les bones valoracions que se succeeixen any rere any entre joves, famílies i Ajuntaments. A Olot aquest projecte ampliarà places i permetrà acollir 41 participants durant quatre setmanes al llarg de l’estiu.
 
Les inscripcions als casals comarcals ja estan obertes fins al 26 de maig i es podran fer a través d’Internet a la pàgina web de www.garrotxajove.cat i al portal de l’Ajuntament d’Olot. El termini per apuntar-se a les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot va del 16 de maig al 31 i també es pot fer a través d’Internet a estiuriu.olot.cat, ime.olot.cat o bé a www.olot.cat. També es podran fer les inscripcions presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l’ajuntament olotí. 
 

Descarrega't la guia Activa l'Estiu 2017