Segon «match ball» per a la Unió Esportiva Olot aquest diumenge

Davant el Castelldefels els olotins tornaran a tenir l’oportunitat de guanyar el cinquè títol de tercera divisió | Des del club i l’afició s’ha llençat una campanya a les xarxes socials perquè el públic assisteixi a l’Estadi amb la samarreta de l’equip | Passi el que passi quedarà una última jornada de lliga abans de començar el play-off d’ascens a 2aB

05 de maig del 2017
L'Olot pot ser campió aquest cap de setmana
L'Olot pot ser campió aquest cap de setmana | E. Llinàs / UE Olot
A la segona, la vençuda? La Unió Esportiva Olot té aquest diumenge a les 17 h un segon “match ball” davant el Castelldefels per proclamar-se campió de Tercera Divisió per cinquena vegada a la història del club. Els homes de Calderé no van aprofitar l’oportunitat que tenien fa dues setmanes al camp del segon classificat, el Peralada, i s’han trobat amb una nova ocasió per endur-se el títol quan només queden dues jornades de lliga comptant la de diumenge.
 
Després que la setmana passada el Peralada punxés a Manlleu i l’Olot guanyés al Vilafranca, els olotins creuen que aquest cap de setmana ha de ser la bona. El club i l’afició ja han començat a fer bullir les xarxes amb una iniciativa que convida al públic a vestir amb la samarreta de l’Olot. Diferents jugadors del primer equip, membres de la junta o aficionats han penjat fotografies vestits amb l’equipació i impulsant la campanya. 
  El Castelldefels no ho posarà fàcil. L’equip de Miki Carrillo es troba a només dos punts de la zona de descens i també està amenaçat pels descensos compensats. A la primera volta els barcelonins van posar entre les cordes a l’equip garrotxí en un partit que va acabar amb empat a dos. Tot i això, els del Baix Llobregat són un dels pitjors equips de la categoria jugant fora de casa i només ha guanyat 2 partits a domicili.
 
Passi el que passi, l’Olot viurà l’últim enfrontament de la temporada a casa. La setmana que ve tocarà visitar el Manlleu i seguidament començarà la fase de play-off d’ascens amb el sorteig el mateix dilluns 15 de maig, un dia després d’acabar la lliga. Si els garrotxins queden líders, s’hauran d’enfrontar a qualsevol dels equips capdavanters dels 18 grups de Tercera Divisió en una eliminatòria a doble partit. Arriba el moment decisiu de la temporada en un mes de maig en què pot passar de tot. 

El calendari que li espera a l’Olot aquest mes de maig:
 
Diumenge 7: Olot – Castelldefels
Diumenge 14: Manlleu – Olot
Dilluns 15: Sorteig del Play-off (17h)
Dissabte 20 o Diumenge 21: Anada 1a eliminatòria.
Dissabte 27 o diumenge 28: Tornada 1a eliminatòria.
 
Arxivat a