Montagut dona el tret de sortida a una Festa Major de cinc dies

Des d’aquest dijous fins dilluns 8 de maig el poble celebrarà la festivitat amb desenes d’activitats per a tots els públics | S’han programat dues nits de concerts amb Hora de Joglar, Pirat’s Sound Sistema, Smoking Souls o Albercocks

NacióGarrotxa
04 de maig del 2017
Cinc dies i dues nits de festa és el que li espera al poble de Montagut a partir d’aquest dijous. La Festa Major del municipi ofereix activitats lúdiques per a tots els públics i propostes musicals de nivell durant les nits de concerts. Des d’aquest dijous 4 fins al dilluns 8 de maig s’han programat actes populars en una de les festes majors més llargues de la Garrotxa.
 
El programa inclou dues nits de concerts per al públic més jove. El divendres actuaran Ghettoblaster de Pagès, Pirat’s Sound Sistema, Lágrimas de Sangre i Orquestra Maribel; mentre que el dissabte hi haurà Sixtus, Hora de Joglar, Smoking Souls i Albercocks.
 
Durant el dia, es podrà gaudir de cercaviles, caminades populars, espectacles infantils i d’humor, sardanes o ball per a la gent gran. La Festa Major comença aquest dijous amb un col·loqui sobre la història de l’equip de futbol del municipi i posarà punt final el dilluns 8 de maig a la tarda amb jocs per a la mainada. 
 

Consulta tota la programació de la Festa Major de Montagut 2017