L’Esplai Garbuix d’Olot celebra 20 anys amb una diada lúdica aquest dissabte

L’entitat de lleure ha organitzat un dinar popular, conferències i jocs gegants per commemorar la data | 190 joves i 20 voluntaris formen actualment el projecte educatiu de l’esplai olotí

NacióGarrotxa
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:50h

Presentació de la festa dels 20 anys Foto: Pau Masó


L’Esplai Diari Garbuix celebra aquest dissabte 6 de maig els seus 20 anys. Ho fa amb una diada lúdica i plena d’activitats per a totes les edats. El Parc de Martí i Pol d’Olot s’omplirà de música, jocs i infants per commemorar la fita de l’entitat.
 
La diada començarà a les 12 h al local de l'entitat amb una xerrada a càrrec d’educadors, joves, infants, pares i mares que han passat per l’esplai o bé en formen part actualment. Al migdia, a les 14 h, tindrà lloc un dinar popular amb les famílies i, tot seguit, s’han organitzat activitats de lleure amb jocs gegants i inflables perquè els infants puguin gaudir-ne tota la tarda. La diada s'acabarà amb l'enlairament d'un globus vermell, símbol de l'esplai, amb desitjos dels nens i nenes de Garbuix a l'interior. 
 

Local de Garbuix al carrer Proa Foto: Pau Masó


Des de l’entitat es vol que la festa d’aquest dissabte sigui una jornada per recordar els anys en què l’entitat ha estat “creient en l’educació en el lleure com eina per reduir les desigualtats i com a motor de canvi social” amb l’objectiu d’ajudar als infants a créixer “amb l’educació en el lleure com a eix principal”.
 
Actualment l’Esplai Garbuix, situat al carrer Proa, atén a 190 infants i joves i desenvolupa sis projectes amb 20 voluntaris. Es tracta d’una entitat vinculada a Esplais de la Garrotxa que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa


 
Arxivat a