500 infants cantaran aquest diumenge a Olot en una nova edició de Cantània

El Pavelló d’Esports serà l’escenari que acollirà un concert multitudinari que ja té 12 anys d’història | 14 escoles de la Garrotxa participen en una iniciativa impulsada des de l’Auditori de Barcelona

NacióGarrotxa
04 de maig del 2017
La Cantània es celebrarà al Pevelló d'Esports d'Olot
La Cantània es celebrarà al Pevelló d'Esports d'Olot | Aj. Olot
Uns 500 nens i nenes de la Garrotxa sortiran aquest diumenge 7 de maig a l‘escenari per cantar en una nova edició de Cantània. El Pavelló d’Esports d’Olot acollirà l’espectacle que començarà a les 7 de la tarda i que, a part dels infants, també acull centenars de familiars que els acompanyen de públic.
 
Enguany serà la 12a edició de Cantània a la Garrotxa, un projecte impulsat per l’Auditori de Barcelona que recórrer diferents comarques de Catalunya amb l’objectiu d’acostar la musica i el cant als més petits. En aquesta edició, la cantata es titula “La nit dels malsons” i està escrita per Marta Buchaca amb música d’Àlex Martínez.
 
Catorze escoles de la Garrotxa es reuniran diumenge per mostrar la feina feta durant mig curs. Els centre que hi participen són: Malagrida, Escola Llar-Lluís Ma Mestres, Petit Plançó, Escola Pia, Sant Roc, Pla de Dalt, Morrot, Volcà Bisaroques i Cor de Maria d’Olot, Finestres (Mieres), Verntallat (la Vall d’en Bas), Castanyer (Sant Joan les Fonts), la Bòbila (les Preses) i Rocalba (Sant Feliu de Pallerols).
 
La cantata que es podrà veure diumenge a Olot viatjarà a 19 ciutats de Catalunya, España, d’Alemanya, de Bèlgica i per primera vegada a Portugal. En total la cantaran aproximadament 50000 nens i nenes de més de 1500 escoles de primària. Es tracta d’una activitat d’un gran valor pedagògic que any rere any arriba a la ciutat d’Olot.