Arriba el «Volca’t», un cicle de debats sobre el model alimentari de la Garrotxa

Durant quatre divendres diversos equipaments de la comarca acolliran conferències i reflexions sobre l’àmbit | Una desena de xerrades reuniran a més d’una vintena de conferenciants

Presentació del Volca't 2017
Presentació del Volca't 2017 | Pau Masó
NacióGarrotxa
03 de maig del 2017
Quin és el model alimentari que ha de tenir la Garrotxa? Aquesta és la pregunta que vol resoldre el “Volca’t”, un cicle de conferències que comença aquest divendres 5 de maig i s’allargarà fins a la segona setmana de juny. Durant un mes, el públic podrà assistir a conferències, projeccions de documentals i taules rodones sobre la gestió dels aliments a la comarca cada divendres.
 
Una desena de xerrades i més d’una vintena de conferenciants formaran part de la primera edició del “Volca’t” que tindrà quatre seus repartides per Olot i els seus voltants. Aquest divendres el cicle començarà a Can Trincheria amb una xerrada i taula rodona sobre el comerç alimentari a la Garrotxa. L’Hospici, el Núria Social o el Centre Cultural de Can Trona a la Vall d’en Bas són la resta d’equipaments on s’han programat conferències.
 
El cicle comptarà amb conferenciants i experts locals com Llorenç Planagumà, geòleg; Francesc Canalies, director del SIGMA; Emili Bassols i Bernat Parramon, tècnics del Parc Natural; Gemma Canalias, de l’Ajuntament d’Olot; o David Colom, membre del col·lectiu Cuina Volcànica. A més, també es comptarà amb diversos experts d’universitats catalanes que posaran en relleu la tasca acadèmica. Les 4 jornades que engloba el cicle són gratuïtes i es pot consultar tota la programació a la pàgina web de l’entitat organitzadora, l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa