Tres nits consecutives de restriccions als Túnels de Bracons

Del 2 al 4 de maig la via quedarà tallada en horari nocturn

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 01 de maig a les 17:30h
Els propers 2, 3 i 4 de maig els túnels tornaran a estar tancats
Els propers 2, 3 i 4 de maig els túnels tornaran a estar tancats | Marc Riera
Jornada intensiva de restriccions als Túnels de Bracons els propers 2, 3, i 4 de maig. Des de les 23 h fins a les 6 del matí d’aquestes dates la via (C-37) quedarà tallada al trànsit i no s’hi podrà circular en cap dels dos sentits. La normalitat tornarà a partir del divendres 5.
 
Segons el Centre de Control de Carreteres el motiu de les restriccions és la neteja de voral, voreres, arquetes, canaletes, panells, revisió i reparació de juntes de dilatació i manteniments correctius i preventius.
 
Els conductors hauran d’utilitzar les vies secundàries: l’antiga carretera de Bracons, la carretera de Rupit o a través de Ripoll i els túnels de Capsacosta. Totes suposen un trajecte de mínim una hora de viatge.
 
Amb el proper tancament, els Túnels de Bracons s’hauran tallat en 8 ocasions des de l’inici d’any. Una situació que es repeteix cada mes i que els conductors han de patir una vegada i una altra. A més, les restriccions de Bracons coincidiran amb el tancament del Túnel d’en Bas durant la nit del dijous 4 de maig